To Guitarspot.Gr τεστάρει το καταπληκτικό Time MkII από την ελληνική Crazy Tube Cirquits! Ένα πραγματικά μαγικό delay που μιμείται τον ήχο των tape και magnetic drum echoes του παρελθόντος με τρομερή ακρίβεια, και αυτό σε ένα πολύ μικρό μέγεθος και πρακτικό σχήμα! 

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει τη νεότερη έκδοση του πολύ επιτυχημένου Black Magic από την ελληνική και πολυβραβευμένη Crazy Tube Circuits και για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι δεν είναι τυχαία η παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια!

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το πανούργο Blueberry Bass Overdrive από την Mad Professor και τη βιτρίνα του Musicaccessories!

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το πιο "άγριο" σετ μαγνητών από την ελληνική εταιρία GAS Pickups. Ο λόγος για τους GAShopper και GASer Plus! Ότι πρέπει για σφικτά παιξίματα με άφθονο γκάζι και heavy διαθέσεις! Η Gibson Les Paul Standard 1979 που τους φοράει δείχνει να το απoλαμβάνει ιδιαίτερα!

To Private Session του Gus Drax αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr! O Gus μας μαθαίνει το καταπληκτικό σόλο του από το κομμάτι Dementia των Sunburst!

Octo Puss Prime - Bigfoot Engineering

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το μοναδικό Octo Puss Prime από την βρετανική Bigfoot Engineering για τα αυτιά σας μόνο! Πρόκειται για ένα Fuzz Octave το οποίο διαφέρει από τα υπόλοιπα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ήχο!

Golden Cello - Mad Professor

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το μικρό και αφάνταστα πρακτικό Golden Cello από την Mad Professor. Delay και Overdrive σε ένα μικρό κουτάκι με όλη την ποιότητα της Mad Professor!

David Kilminster with Steven Wilson || Interview-Live Setup 2016

To Guitarspot.Gr σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον David Kilminster, με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα και το θέατρο Badminton για τη συναυλία του με τον Steven Wilson την 5η Μάη 2016.

Simble Overdrive By Mad Professor

To καταπληκτικό Simble Overdrive by Mad Professor από τη βιτρίνα του Musicaccessories στα αυτιά σας μέσω του Guiarspot.Gr. Ένα πετάλι που έχει συγκεντρώσει την προσοχή αμέτρητων μουσικών και, όπως θα διαπιστώσετε, καθόλου άδικα! 

Starlight - Crazy Tube Circuits

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το Starlight από τη διεθνώς αναγνωρισμένη, βραβευμένη και ελληνική Crazy Tube Circuits!

Χρήστος Δάντης - Interview

Ο Χρήστος Δάντης σε μια διαφορετική, κιθαριστική και αποκλειστική συνέντευξη με το Guitarspot.Gr στο Musicaccessories.

Bass Octave Deluxe - MXR

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το Bass Octave Deluxe από την MXR. Η αφέντρα των χαμηλών συχνοτήτων Κατερίνα Κότη φέρνει το θαυματουργό αυτό πετάλι από τη βιτρίνα του Musiccaccessories στα αυτιά σας!

Yiannis Papadopoulos - Andy James (Solo Competition) - Private Session #3

O Γιάννης Παπαδόπουλος επιστρέφει με ένα ακόμα Private Session αποκλειστικά στο Guitarspot.Gr!

GAStone - GAS Pickups

Άλλο ένα demo των χειροποίητων ελληνικών μαγνητών Gas Pickups από το Guitarspot.Gr ! Αυτή τη φορά τσεκάρουμε το GAStone set της εταιρίας σε μια αμερικάνικη Stratocaster η οποία δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Gus Drax - Interview, Live Setup

Με αφορμή το πρόσφατο σεμινάριο του στο Prova Studio, το Guitarspot.Gr συνομίλησε τον Gus Drax!

Locomondo - Interview, Live Setup

To Guitarspot.Gr συνάντησε τους Locomondo στον καταπληκτικό χώρο του TROUBAR στον Πειραιά λίγο πριν την αξέχαστη εμφάνισή τους στα πλαίσια του Athens Bar Tour που πραγματοποιεί το group αυτή την περίοδο.

MXR - EVH 5150 OVERDRIVE

H ομάδα σχεδιαστών της MXR συνεργάστηκε στενά με τον Eddie Van Halen  για να δημιουργήσει αυτό το αριστούργημα του παραμορφωμένου ήχου που τόσο αγαπάμε! Το EVH 5150 overdrive ήρθε για να μείνει!

Kurt Rosenwinkel - Interview, Live Setup

Κατά την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας την περασμένη χρονιά με πρωτοβουλία του MusicFor και μετά την πολύ επιχημένη εμφάνισή του στο κατάμεστο Gazarte, ο Kurt Rosenwinkel παραχώρησε στο Guitarspot.Gr μια αποκλειστική συνέντευξη για το ελληνικό μουσικό κοινό!

Bass Micro Synth - Electro-Harmonix

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το Bass Micro Synth της Electro Harmonix και καλωσορίσει στην οικογένεια την Κατερίνα Κότη, η οποία θα βάζει το παίξιμο και τη μουσική άποψη στα μπασιστικά demos!

Afformance - Live Setup

To Guitarspot.Gr άραξε στα παρασκήνια του Fuzz με τους Afformance τη βραδιά που το αθηναϊκο group άνοιγε τη συναυλία των The Ocean και των Mono.

Yiannis Papadopoulos - The Passage - Private Session #2

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δείχνει και εξηγεί σημεία από τα αστρονομικά παιξίματά του στο Private Session του αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr!

GASparkle, GASoline - GAS Pickups

Η σειρά demo video των ελληνικών χειροποιήτων μαγνητών GAS PICKUPS στο Guitarspot.Gr συνεχίζεται. Σειρά έχει το 70's Flex-Set με τους GASparckle στο neck και middle και GASoline στο bridge της μαύρης και ''όμορφα ταλαιπωρημένης'' Strat.

NXK - Heritage 100b

Το Guitarspot.Gr ρίχνει την πρώτη ματιά στο Heritage 100b από την nXk. Ένα κεφάλι με προσωπικότητα και μια καμπίνα που την ερωτεύεσαι πριν καν την ακούσεις!

Robin Staps (THE OCEAN) - Interview, Live Setup

Η δαιμόνια ρεπόρτερ του Guitarspot.Gr Irene Ketikidi συνομίλησε με τον πρωτεργάτη των Γερμανών THE OCEAN Robin Staps. Η μπάντα από το Βερολίνο βρέθηκε στη χώρα μας και τη σκηνή του Fuzz με πρωτοβουλία της CTS PRODUCTIONS για μια μοναδική εμφάνιση παρέα με τους post rockers Mono Japan και τους δικούς μας Afformance.

GAS PICKUPS - GAS Single-Bucker, BroadGASter

Ακόμα ένα demo των χειροποίητων ελληνικών GAS Pickups από το Guitarspot.Gr! Αυτή τη φορά τσεκάρουμε τους Single-Bucker στο neck και BroadGASter στο bridge μιας 50's Telecaster

Lickspot #12 - Yiorgos Kalodoukas
Lickspot #11 - Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #10 | Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #9 | Yiorgos Kalodoukas