To Guitarspot.Gr σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον David Kilminster, με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα και το θέατρο Badminton για τη συναυλία του με τον Steven Wilson την 5η Μάη 2016.

To Shred ON σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό σεμινάριο με τον Kosta Vreto (Wardrum/Jaded Star/Storm String Quartet/session guitarist/composer/solo artist) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στις 18:00 στα Prova Studios, Κωνσταντινουπόλεως 56 στον Ταύρο.

To καταπληκτικό Simble Overdrive by Mad Professor από τη βιτρίνα του Musicaccessories στα αυτιά σας μέσω του Guiarspot.Gr. Ένα πετάλι που έχει συγκεντρώσει την προσοχή αμέτρητων μουσικών και, όπως θα διαπιστώσετε, καθόλου άδικα! 

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το Starlight από τη διεθνώς αναγνωρισμένη, βραβευμένη και ελληνική Crazy Tube Circuits!

Ο Χρήστος Δάντης σε μια διαφορετική, κιθαριστική και αποκλειστική συνέντευξη με το Guitarspot.Gr στο Musicaccessories.

Bass Octave Deluxe - MXR

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το Bass Octave Deluxe από την MXR. Η αφέντρα των χαμηλών συχνοτήτων Κατερίνα Κότη φέρνει το θαυματουργό αυτό πετάλι από τη βιτρίνα του Musiccaccessories στα αυτιά σας!

Yiannis Papadopoulos - Andy James (Solo Competition) - Private Session #3

O Γιάννης Παπαδόπουλος επιστρέφει με ένα ακόμα Private Session αποκλειστικά στο Guitarspot.Gr!

GAStone - GAS Pickups

Άλλο ένα demo των χειροποίητων ελληνικών μαγνητών Gas Pickups από το Guitarspot.Gr ! Αυτή τη φορά τσεκάρουμε το GAStone set της εταιρίας σε μια αμερικάνικη Stratocaster η οποία δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Gus Drax - Interview, Live Setup

Με αφορμή το πρόσφατο σεμινάριο του στο Prova Studio, το Guitarspot.Gr συνομίλησε τον Gus Drax!

Locomondo - Interview, Live Setup

To Guitarspot.Gr συνάντησε τους Locomondo στον καταπληκτικό χώρο του TROUBAR στον Πειραιά λίγο πριν την αξέχαστη εμφάνισή τους στα πλαίσια του Athens Bar Tour που πραγματοποιεί το group αυτή την περίοδο.

MXR - EVH 5150 OVERDRIVE

H ομάδα σχεδιαστών της MXR συνεργάστηκε στενά με τον Eddie Van Halen  για να δημιουργήσει αυτό το αριστούργημα του παραμορφωμένου ήχου που τόσο αγαπάμε! Το EVH 5150 overdrive ήρθε για να μείνει!

Kurt Rosenwinkel - Interview, Live Setup

Κατά την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας την περασμένη χρονιά με πρωτοβουλία του MusicFor και μετά την πολύ επιχημένη εμφάνισή του στο κατάμεστο Gazarte, ο Kurt Rosenwinkel παραχώρησε στο Guitarspot.Gr μια αποκλειστική συνέντευξη για το ελληνικό μουσικό κοινό!

Bass Micro Synth - Electro-Harmonix

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το Bass Micro Synth της Electro Harmonix και καλωσορίσει στην οικογένεια την Κατερίνα Κότη, η οποία θα βάζει το παίξιμο και τη μουσική άποψη στα μπασιστικά demos!

Afformance - Live Setup

To Guitarspot.Gr άραξε στα παρασκήνια του Fuzz με τους Afformance τη βραδιά που το αθηναϊκο group άνοιγε τη συναυλία των The Ocean και των Mono.

Yiannis Papadopoulos - The Passage - Private Session #2

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δείχνει και εξηγεί σημεία από τα αστρονομικά παιξίματά του στο Private Session του αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr!

GASparkle, GASoline - GAS Pickups

Η σειρά demo video των ελληνικών χειροποιήτων μαγνητών GAS PICKUPS στο Guitarspot.Gr συνεχίζεται. Σειρά έχει το 70's Flex-Set με τους GASparckle στο neck και middle και GASoline στο bridge της μαύρης και ''όμορφα ταλαιπωρημένης'' Strat.

NXK - Heritage 100b

Το Guitarspot.Gr ρίχνει την πρώτη ματιά στο Heritage 100b από την nXk. Ένα κεφάλι με προσωπικότητα και μια καμπίνα που την ερωτεύεσαι πριν καν την ακούσεις!

Robin Staps (THE OCEAN) - Interview, Live Setup

Η δαιμόνια ρεπόρτερ του Guitarspot.Gr Irene Ketikidi συνομίλησε με τον πρωτεργάτη των Γερμανών THE OCEAN Robin Staps. Η μπάντα από το Βερολίνο βρέθηκε στη χώρα μας και τη σκηνή του Fuzz με πρωτοβουλία της CTS PRODUCTIONS για μια μοναδική εμφάνιση παρέα με τους post rockers Mono Japan και τους δικούς μας Afformance.

GAS PICKUPS - GAS Single-Bucker, BroadGASter

Ακόμα ένα demo των χειροποίητων ελληνικών GAS Pickups από το Guitarspot.Gr! Αυτή τη φορά τσεκάρουμε τους Single-Bucker στο neck και BroadGASter στο bridge μιας 50's Telecaster

Yiannis Papadopoulos - The Passage - Private Session #1

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δείχνει και εξηγεί σημεία από τα αστρονομικά παιξίματά του στο Private Session του αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr!

Tremmatic - Tsakalis Audio Works

Το νέο optical tremolo από την Tsakalis Audio Works έφτασε και βρίσκεται ήδη στα χέρια του Guitarspot.Gr! Στο νέο Tremmatic συναντήσαμε την πραγματικά εντυπωσιακή ποιότητα ήχου στην οποία άλλωστε μας έχει συνηθίσει η εταιρία, καθώς και μια νέα αισθητική στη εμφάνιση του πεταλιού!

GAS Blue - GAS PICKUPS

Η GAS PICKUPS ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά το Guitarspot.Gr τσεκάρει το σετ GAS Blue, το οποίο κάνει τη Strat που το φοράει να νιώθει σα στο σπίτι της και έτοιμη για όλα...

Multi Effect, ST-1, SC-1 - Rat Pedals

To Guitarspot.Gr τσεκάρει τρία ολοκαίνουργια χειροποίητα πετάλια από την ελληνική εταιρία Rat Pedals. Ο λόγος για το Multi Effect στο κουτί του οποίου στεγάζονται Distortion, Delay και Booster,το τρέμολο ST-1 και το Chorus SC-1. Όλα με την ιδιαίτερη, σκαλιστή εμφάνιση που μας έχει συνηθίσει η εταιρία!

GAS PAFoid - GAS PICKUPS

Το Guitarspot τσεκάρει τους χειροποίητους μαγνήτες της ελληνικής εταιρίας GAS PICKUPS και για ακόμα μια φορά αισθάνεται περηφάνια και αυτοπεποίθηση για την κατασκευαστική δραστηριότητα στον κιθαριστικό χώρο της χώρας μας.

Lickspot #12 - Yiorgos Kalodoukas
Lickspot #11 - Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #10 | Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #9 | Yiorgos Kalodoukas