To Guitrspot.Gr στο Jimmy's Rock Stuff Repair Store

Ο Αντώνης Γούναρης στο Guitarspot.Gr !

Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει την κιθαριστική του πλευρά στο Guitarspot.Gr!

O Greg Koch σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Guitarspot.Gr για τα δέκατα γενέθλια των JAM Pedals !

O Πάνος Αρβανίτης στο μουσικό κατάστημα Kourbis Music και το Guitarspot.Gr για μια αποκλειστική κιθαριστική συνέντευξη!

Marco Sfogli - Interview

O Marco Sfogli στο Guitarspot.Gr μετά το μοναδικό Guitar Masterclass που πραγματοποίησε στα Prova Studios για μια αποκλειστική συνέντευξη.

Κώστας Μπαλταζάνης - Interview 2017

Ο Κώστας Μπαλταζάνης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για μια σειρά εμφανίσεων με τους ιστορικούς ''Iasis'' και μιλάει εφ όλης της ύλης στο Guitarspot.Gr!

Βαγγέλης Καγμάκης - Interview

To Guitarspot.Gr στο παλιότερο ''κιθαρομάγαζο'' της Αθήνας για μια προσωπική συζήτηση με το Βαγγέλη Καγμάκη.

Verve Custom Guitars | Stellar & Exotic Series

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει τις χειροποίητες καλλονές της Verve Custom Guitars και για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η ελληνική οργανοποιία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το εξωτερικό. 

NXK - Intruder

Ένα εντυπωσιακό λαμπάτο πετάλι από την ελληνική εταιρεία nxk στα χέρια του Guitarspot.Gr! To παντοδύναμο ''Intruder'' ήρθε αποφασισμένο να μπει δυναμικά στη wishlist πολλών κιθαριστών!

Θάνος Λαϊτσας (Μέλισσες) - Interview, Live Setup

To Guitarspot.Gr συναντήθηκε με το Θάνο Λαϊτσα από τις Μέλισσες στο Box Athens για μια κιθαριστική κουβέντα μετά απο μια απίστευτα επιτυχημένη σεζόν!

Charalampos ''Babis'' Tyropoulos - Interview, Live Setup

Ο Μπάμπης Τυρόπουλος στο Guitarspot.Gr για μια αποκλειστική συνέντευξη!

Haursen Guitar Workshop - AiR

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το μοντέλο ''Air'' από τη σειρά ''Elements" του νεαρού και πολλά υποσχόμενου Έλληνα κατασκευαστή Jimmy Haursen

Universe 217 - Live Setup

To Guitarspot.Gr βρέθηκε στο στούντιο των Universe 217 λίγο πριν το επετειακό τους Live στο Fuzz Live Music Club

S. P. Custom Nylon Electric Guitar

Ένα εξαιρετικό όργανο από ελληνικά χέρια στο Guitarspot.Gr. Ο λόγος για την S. P. Custom Nylon Electric η οποία κατασκευάζεται εξ'ολοκλήρου στο χέρι από το Σπύρο Πανουργιά στη Λιβαδειά. Οι κόσμοι της ηλεκτρικής και κλασικής κιθάρας συναντιούνται με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ocean Reverb - Tsakalis Audio Works

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το Ocean Reverb από την ελληνική εταιρεία Tsakalis Audio Works! Ένα Reverb πολυεργαλείο για όλα τα στυλ!

Bass Chorus Deluxe - MXR

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το αναλογικό και διάσημο Bass Chorus Deluxe από την MXR

Crown British Style Overdrive - Tsakalis Audio Works

Το Crown από την TSAKALIS AUDIO WORKS βρίσκεται στα χέρια του Guitarspot.Gr και εντυπωσιάζει με τη ''βρετανική βρωμιά'' του η οποία θα βάλει σε πειρασμό πολλούς! Με τη γνωστή ποιότητα της ελληνικής εταιρείας η οποία έχει χωρέσει στο μαγικό αυτό μπλέ κουτάκι από Plexi®, AC® ως και JMC® ήχους!

NXK -Traveler 30 Y | Review |

To Guitarspot.Gr τσεκάρει άλλον έναν ενισχυτή από την ελληνική εταιρεία NXK!
Στα χέρια μας αυτή τη φορά έπεσε ο για πολλούς λόγους ‘’λαχταριστός’’ Traveler  30 Y. Μια υβριδική "plexi" tube κεφαλή με δύο κανάλια, Clean και Dirty με το δεύτερο να εμπεριέχει ένα τροποποιημένο tube screamer!

Χρήστος Ταμπουρατζής Interview - Gear

Το Guitarspot.Gr βρέθηκε στο προσωπικό στούντιο ενός από τους πιο περπατημένους Έλληνες κιθαρίστες. Ο Χρήστος Ταμπουρατζής μας μίλησε για το ξεκίνημα του, την πορεία του στη μουσική και τη δισκογραφία, τη session και την προσωπική δουλειά του και φυσικά τον εξοπλισμό του!

Time MkII - Crazy Tube Circuits

To Guitarspot.Gr τεστάρει το καταπληκτικό Time MkII από την ελληνική Crazy Tube Cirquits! Ένα πραγματικά μαγικό delay που μιμείται τον ήχο των tape και magnetic drum echoes του παρελθόντος με τρομερή ακρίβεια, και αυτό σε ένα πολύ μικρό μέγεθος και πρακτικό σχήμα! 

Black Magic MK2 - Crazy Tube Circuits

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει τη νεότερη έκδοση του πολύ επιτυχημένου Black Magic από την ελληνική και πολυβραβευμένη Crazy Tube Circuits και για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι δεν είναι τυχαία η παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια!

Blueberry Bass Overdrive - Mad Professor

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το πανούργο Blueberry Bass Overdrive από την Mad Professor και τη βιτρίνα του Musicaccessories!

GAShopper, GASer Plus - GAS Pickups

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το πιο "άγριο" σετ μαγνητών από την ελληνική εταιρία GAS Pickups. Ο λόγος για τους GAShopper και GASer Plus! Ότι πρέπει για σφικτά παιξίματα με άφθονο γκάζι και heavy διαθέσεις! Η Gibson Les Paul Standard 1979 που τους φοράει δείχνει να το απoλαμβάνει ιδιαίτερα!

Gus Drax - Dementia (Sunburst) || Private Session

To Private Session του Gus Drax αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr! O Gus μας μαθαίνει το καταπληκτικό σόλο του από το κομμάτι Dementia των Sunburst!

Lickspot #12 - Yiorgos Kalodoukas
Lickspot #11 - Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #10 | Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #9 | Yiorgos Kalodoukas