To Guitarspot.Gr συνάντησε τους Locomondo στον καταπληκτικό χώρο του TROUBAR στον Πειραιά λίγο πριν την αξέχαστη εμφάνισή τους στα πλαίσια του Athens Bar Tour που πραγματοποιεί το group αυτή την περίοδο.

H ομάδα σχεδιαστών της MXR συνεργάστηκε στενά με τον Eddie Van Halen  για να δημιουργήσει αυτό το αριστούργημα του παραμορφωμένου ήχου που τόσο αγαπάμε! Το EVH 5150 overdrive ήρθε για να μείνει!

Κατά την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας την περασμένη χρονιά με πρωτοβουλία του MusicFor και μετά την πολύ επιχημένη εμφάνισή του στο κατάμεστο Gazarte, ο Kurt Rosenwinkel παραχώρησε στο Guitarspot.Gr μια αποκλειστική συνέντευξη για το ελληνικό μουσικό κοινό!

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το Bass Micro Synth της Electro Harmonix και καλωσορίσει στην οικογένεια την Κατερίνα Κότη, η οποία θα βάζει το παίξιμο και τη μουσική άποψη στα μπασιστικά demos!

To Guitarspot.Gr άραξε στα παρασκήνια του Fuzz με τους Afformance τη βραδιά που το αθηναϊκο group άνοιγε τη συναυλία των The Ocean και των Mono.

Yiannis Papadopoulos - The Passage - Private Session #2 - Guitarspot.Gr

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δείχνει και εξηγεί σημεία από τα αστρονομικά παιξίματά του στο Private Session του αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr!

GASparkle, GASoline - GAS Pickups

Η σειρά demo video των ελληνικών χειροποιήτων μαγνητών GAS PICKUPS στο Guitarspot.Gr συνεχίζεται. Σειρά έχει το 70's Flex-Set με τους GASparckle στο neck και middle και GASoline στο bridge της μαύρης και ''όμορφα ταλαιπωρημένης'' Strat.

NXK - Heritage 100b

Το Guitarspot.Gr ρίχνει την πρώτη ματιά στο Heritage 100b από την nXk. Ένα κεφάλι με προσωπικότητα και μια καμπίνα που την ερωτεύεσαι πριν καν την ακούσεις!

Robin Staps (THE OCEAN) - Interview, Live Setup

Η δαιμόνια ρεπόρτερ του Guitarspot.Gr Irene Ketikidi συνομίλησε με τον πρωτεργάτη των Γερμανών THE OCEAN Robin Staps. Η μπάντα από το Βερολίνο βρέθηκε στη χώρα μας και τη σκηνή του Fuzz με πρωτοβουλία της CTS PRODUCTIONS για μια μοναδική εμφάνιση παρέα με τους post rockers Mono Japan και τους δικούς μας Afformance.

GAS PICKUPS - GAS Single-Bucker, BroadGASter

Ακόμα ένα demo των χειροποίητων ελληνικών GAS Pickups από το Guitarspot.Gr! Αυτή τη φορά τσεκάρουμε τους Single-Bucker στο neck και BroadGASter στο bridge μιας 50's Telecaster

Yiannis Papadopoulos - The Passage - Private Session #1

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δείχνει και εξηγεί σημεία από τα αστρονομικά παιξίματά του στο Private Session του αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr!

Tremmatic - Tsakalis Audio Works

Το νέο optical tremolo από την Tsakalis Audio Works έφτασε και βρίσκεται ήδη στα χέρια του Guitarspot.Gr! Στο νέο Tremmatic συναντήσαμε την πραγματικά εντυπωσιακή ποιότητα ήχου στην οποία άλλωστε μας έχει συνηθίσει η εταιρία, καθώς και μια νέα αισθητική στη εμφάνιση του πεταλιού!

GAS Blue - GAS PICKUPS

Η GAS PICKUPS ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά το Guitarspot.Gr τσεκάρει το σετ GAS Blue, το οποίο κάνει τη Strat που το φοράει να νιώθει σα στο σπίτι της και έτοιμη για όλα...

Multi Effect, ST-1, SC-1 - Rat Pedals

To Guitarspot.Gr τσεκάρει τρία ολοκαίνουργια χειροποίητα πετάλια από την ελληνική εταιρία Rat Pedals. Ο λόγος για το Multi Effect στο κουτί του οποίου στεγάζονται Distortion, Delay και Booster,το τρέμολο ST-1 και το Chorus SC-1. Όλα με την ιδιαίτερη, σκαλιστή εμφάνιση που μας έχει συνηθίσει η εταιρία!

GAS PAFoid - GAS PICKUPS

Το Guitarspot τσεκάρει τους χειροποίητους μαγνήτες της ελληνικής εταιρίας GAS PICKUPS και για ακόμα μια φορά αισθάνεται περηφάνια και αυτοπεποίθηση για την κατασκευαστική δραστηριότητα στον κιθαριστικό χώρο της χώρας μας.

SixForNine Live Setup

Το Guitarspot.Gr βρέθηκε στο στούντιο των SixForNine στον Πειραιά. Ο Γιώργος και ο Ηρακλής μας είπαν και μας έδειξαν όλα τα μυστικά πίσω από το δεμένο μασίφ ήχο τους.

Delay Llama Supreme - Jam Pedals

Το Guitarspot.Gr ρίχνει την ΠΡΩΤΗ ματιά στο ΝΕΟ Delay Llama Supreme από την JAM PEDALS. Η γνωστή ποιότητα που έχει κάνει την εταιρία ξακουστή σε όλο τον κόσμο και κάποιους από τους μεγαλύτερους μουσικούς να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της δε λείπει από το καινούργιο της λαχταριστό δημιούργημα!

Jonathan Kreisberg - Interview

Με αφορμή την τελευταία επίσκεψή του στη χώρα μας για την εμφάνισή του στο Gazarte, το Guitarspot.Gr είχε την ευκαιρία να συζητήσει για δεύτερη φορά με τον Jonathan Kreisberg στους χώρους του Guitarfor.

Michael Angelo Batio - Interview

Γνωστός σε όλους για την extreme τεχνική του και τις χαρακτηριστικές ακροβατικές του κινήσεις πάνω στη στη σκηνή. Ο Michael Angelo Batio βρέθηκε στην Αθήνα για μια εμφάνιση στο Κύτταρο με πρωτοβουλία του Music Accessories και του Evolution TV Show. To Guitarspot.Gr φυσικά ήταν εκεί για μια αποκλειστική συνέντευξη για τα μάτια σας μόνο!

Zipper - Tsakalis AudioTubeWorks

O νέος optical compressor από την Tsakalis Audio Tube Works! Όλες οι αρετές ενός χειροποίητου high end compressor, σε συνδυασμό με κρυφές δυνατότητες οι οποίες φανερώνονται ανάλογα με τη θέση που τοποθετηθεί στην πεταλιέρα μας!!!

TI LAY - Tsakalis Audio Tube Works

Δύο διαφορετικά ήδη delay, μοναδική ποιότητα ήχου και κατασκευής, χειροποίητο στην Ελλάδα, μικρό και πρακτικό μέγεθος. Το 'Ti Lay' από την Audio Tube Works ήρθε για να απαιτήσει μια θέση στην πεταλιέρα σας!!!

FLINT - Strymon | Review

Ο μαγικός συνδυασμός Tremolo - Reverb σε ένα καταπληκτικό πετάλι με πολλές δυνατότητες και πραγματικά αξεπέραστη ποιότητα,  Άλλωστε δε θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη Strymon!

Lickspot #12 - Yiorgos Kalodoukas
Lickspot #11 - Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #10 | Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #9 | Yiorgos Kalodoukas