To Guitarspot.Gr συναντήθηκε με το Θάνο Λαϊτσα από τις Μέλισσες στο Box Athens για μια κιθαριστική κουβέντα μετά απο μια απίστευτα επιτυχημένη σεζόν!

 Το Ωδείο Τέχνης Γ. Β. Φακανάς, υποστηρίζει όλους τους Έλληνες κατασκευαστές και τα ελληνικά μουσικά όργανα και φέτος.

Ο Μπάμπης Τυρόπουλος στο Guitarspot.Gr για μια αποκλειστική συνέντευξη!

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το μοντέλο ''Air'' από τη σειρά ''Elements" του νεαρού και πολλά υποσχόμενου Έλληνα κατασκευαστή Jimmy Haursen

To Guitarspot.Gr βρέθηκε στο στούντιο των Universe 217 λίγο πριν το επετειακό τους Live στο Fuzz Live Music Club

S. P. Custom Nylon Electric Guitar

Ένα εξαιρετικό όργανο από ελληνικά χέρια στο Guitarspot.Gr. Ο λόγος για την S. P. Custom Nylon Electric η οποία κατασκευάζεται εξ'ολοκλήρου στο χέρι από το Σπύρο Πανουργιά στη Λιβαδειά. Οι κόσμοι της ηλεκτρικής και κλασικής κιθάρας συναντιούνται με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ocean Reverb - Tsakalis Audio Works

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το Ocean Reverb από την ελληνική εταιρεία Tsakalis Audio Works! Ένα Reverb πολυεργαλείο για όλα τα στυλ!

Bass Chorus Deluxe - MXR

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το αναλογικό και διάσημο Bass Chorus Deluxe από την MXR

Crown British Style Overdrive - Tsakalis Audio Works

Το Crown από την TSAKALIS AUDIO WORKS βρίσκεται στα χέρια του Guitarspot.Gr και εντυπωσιάζει με τη ''βρετανική βρωμιά'' του η οποία θα βάλει σε πειρασμό πολλούς! Με τη γνωστή ποιότητα της ελληνικής εταιρείας η οποία έχει χωρέσει στο μαγικό αυτό μπλέ κουτάκι από Plexi®, AC® ως και JMC® ήχους!

NXK -Traveler 30 Y | Review |

To Guitarspot.Gr τσεκάρει άλλον έναν ενισχυτή από την ελληνική εταιρεία NXK!
Στα χέρια μας αυτή τη φορά έπεσε ο για πολλούς λόγους ‘’λαχταριστός’’ Traveler  30 Y. Μια υβριδική "plexi" tube κεφαλή με δύο κανάλια, Clean και Dirty με το δεύτερο να εμπεριέχει ένα τροποποιημένο tube screamer!

Χρήστος Ταμπουρατζής Interview - Gear

Το Guitarspot.Gr βρέθηκε στο προσωπικό στούντιο ενός από τους πιο περπατημένους Έλληνες κιθαρίστες. Ο Χρήστος Ταμπουρατζής μας μίλησε για το ξεκίνημα του, την πορεία του στη μουσική και τη δισκογραφία, τη session και την προσωπική δουλειά του και φυσικά τον εξοπλισμό του!

Time MkII - Crazy Tube Circuits

To Guitarspot.Gr τεστάρει το καταπληκτικό Time MkII από την ελληνική Crazy Tube Cirquits! Ένα πραγματικά μαγικό delay που μιμείται τον ήχο των tape και magnetic drum echoes του παρελθόντος με τρομερή ακρίβεια, και αυτό σε ένα πολύ μικρό μέγεθος και πρακτικό σχήμα! 

Black Magic MK2 - Crazy Tube Circuits

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει τη νεότερη έκδοση του πολύ επιτυχημένου Black Magic από την ελληνική και πολυβραβευμένη Crazy Tube Circuits και για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι δεν είναι τυχαία η παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια!

Blueberry Bass Overdrive - Mad Professor

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το πανούργο Blueberry Bass Overdrive από την Mad Professor και τη βιτρίνα του Musicaccessories!

GAShopper, GASer Plus - GAS Pickups

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το πιο "άγριο" σετ μαγνητών από την ελληνική εταιρία GAS Pickups. Ο λόγος για τους GAShopper και GASer Plus! Ότι πρέπει για σφικτά παιξίματα με άφθονο γκάζι και heavy διαθέσεις! Η Gibson Les Paul Standard 1979 που τους φοράει δείχνει να το απoλαμβάνει ιδιαίτερα!

Gus Drax - Dementia (Sunburst) || Private Session

To Private Session του Gus Drax αποκλειστικά για το Guitarspot.Gr! O Gus μας μαθαίνει το καταπληκτικό σόλο του από το κομμάτι Dementia των Sunburst!

Octo Puss Prime - Bigfoot Engineering

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το μοναδικό Octo Puss Prime από την βρετανική Bigfoot Engineering για τα αυτιά σας μόνο! Πρόκειται για ένα Fuzz Octave το οποίο διαφέρει από τα υπόλοιπα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ήχο!

Golden Cello - Mad Professor

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το μικρό και αφάνταστα πρακτικό Golden Cello από την Mad Professor. Delay και Overdrive σε ένα μικρό κουτάκι με όλη την ποιότητα της Mad Professor!

David Kilminster with Steven Wilson || Interview-Live Setup 2016

To Guitarspot.Gr σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον David Kilminster, με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα και το θέατρο Badminton για τη συναυλία του με τον Steven Wilson την 5η Μάη 2016.

Simble Overdrive By Mad Professor

To καταπληκτικό Simble Overdrive by Mad Professor από τη βιτρίνα του Musicaccessories στα αυτιά σας μέσω του Guiarspot.Gr. Ένα πετάλι που έχει συγκεντρώσει την προσοχή αμέτρητων μουσικών και, όπως θα διαπιστώσετε, καθόλου άδικα! 

Starlight - Crazy Tube Circuits

Το Guitarspot.Gr τσεκάρει το Starlight από τη διεθνώς αναγνωρισμένη, βραβευμένη και ελληνική Crazy Tube Circuits!

Χρήστος Δάντης - Interview

Ο Χρήστος Δάντης σε μια διαφορετική, κιθαριστική και αποκλειστική συνέντευξη με το Guitarspot.Gr στο Musicaccessories.

Bass Octave Deluxe - MXR

To Guitarspot.Gr τσεκάρει το Bass Octave Deluxe από την MXR. Η αφέντρα των χαμηλών συχνοτήτων Κατερίνα Κότη φέρνει το θαυματουργό αυτό πετάλι από τη βιτρίνα του Musiccaccessories στα αυτιά σας!

Yiannis Papadopoulos - Andy James (Solo Competition) - Private Session #3

O Γιάννης Παπαδόπουλος επιστρέφει με ένα ακόμα Private Session αποκλειστικά στο Guitarspot.Gr!

GAStone - GAS Pickups

Άλλο ένα demo των χειροποίητων ελληνικών μαγνητών Gas Pickups από το Guitarspot.Gr ! Αυτή τη φορά τσεκάρουμε το GAStone set της εταιρίας σε μια αμερικάνικη Stratocaster η οποία δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Lickspot #12 - Yiorgos Kalodoukas
Lickspot #11 - Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #10 | Yiorgos Kalodoukas
LickSpot #9 | Yiorgos Kalodoukas